Op naar (opnieuw) een mooi zangjaar!

ANTHEM heeft een mooi zangjaar achter de rug, met als hoogtepunten de koorreis naar Engeland en drie fantastische uitvoeringen van het Festival of Lessons and Carols. Deze lijn zetten we graag door in 2017! In het eerste half jaar staan in ieder geval op het programma onze medewerking aan een zondagsdienst in de Zuiderhof op 22 januari, een concert in de Plantagekerk op 20 mei en een dienst in Isala begin juli.

CONCERT PLANTAGEKERK
We bereiden een concert voor te midden van Goede Vrijdag, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. We beginnen met de Funeral Sentences van Purcell om uit te komen bij het ‘Lux Aeterna’ van Morten Lauridsen. Een concert dat je niet wilt missen, dus zet 20 mei vast in je agenda!

NIEUWE LEDEN ZIJN WELKOM
Er is nog plek voor nieuw zangtalent. Heb je interesse? Kom dan gerust vrijblijvend een avondje meezingen. Aanmelden kan via www.anthem.nl/lid-worden

 

Agenda

Andere nieuwsberichten

Anthem doet mee met Rabo ClubSupport

Iedereen kan wel een steuntje in de rug gebruiken in deze bijzondere tijd. Zo ook wij, Anthem, koor voor kerkmuziek. De Coronamaatregelen brengen extra kosten met zich mee. Wij willen ons blijven inzetten om prachtige Anglicaanse muziek ten gehore te brengen en daar hebben we uw stem voor nodig.

Lees verder...