Donateur

Een donateur heeft bij ons een streepje voor!

Wij waarderen jouw aanwezigheid bij onze concerten. Het is fijn je onder ons gehoor te hebben en wij hopen dat je met voldoening naar het koor luistert. Het organiseren van een Festival, een Evensong of een concert brengt wel de nodige financiële inspanningen met zich mee. Het is voor Anthem dan ook van groot belang om een achterban te hebben die onze uitvoeringen bezoekt en jaarlijks een donateursbijdrage doet om onze uitvoeringen mede mogelijk te maken.

Eenmalig doneren...

Wil je ons koor eenmalig steunen? Geweldig! Via onderstaand formulier kun je aangeven welk bedrag je wilt doneren. Je ontvangt daarna een mail van ons met de bankgegevens van Anthem, met het verzoek het genoemde bedrag over te maken. Let op: het bedrag wordt dus niet automatisch afgeschreven, je geeft met het formulier alleen maar aan dat je een donatie wilt doen.

...of word vaste donateur!

Steun ons koor voor een jaar of langer! Voor een bedrag van minimaal € 10,00 p.p. per jaar ben je zeker van een gereserveerde plaats tijdens onze uitvoeringen en ontvang je regelmatig informatie van het koor. Meld je nu aan als donateur door onderstaand formulier in te vullen.

Eenmalige giften kun je ook direct overmaken op rekening NL23 RABO 0323 9711 05, ten name van: Anthem, koor voor kerkmuziek.