Festivals volop in voorbereiding

In december staan traditiegetrouw de Festivals of nine Lessons and Carols gepland. Op zaterdag 9 december zijn we te gast in Klooster Nieuw Sion te Diepenveen. Zondag 17 december mogen we opnieuw twee keer zingen in de Onze Lieve Vrouwe Basiliek in Zwolle; om 16u met Nederlandse lezingen, om 20u met Engelse lezingen. Ben je erbij?

We zijn dit jaar al vroeg begonnen met het instuderen van het kerstrepertoire. Er staan nieuwe én bekende liederen op het programma. We hebben het afgelopen jaar een flink aantal nieuwe leden mogen verwelkomen. En ook zijn er enkele teruggekeerd. Zo hebben we volle bak bij de mannen. En dat kun je horen! We repeteren nog even door, zodat we in december opnieuw het publiek vol overtuiging mee mogen nemen in het aloude kerstverhaal, omlijst door prachtige muziek.

Agenda

Andere nieuwsberichten

Anthem doet mee met Rabo ClubSupport

Iedereen kan wel een steuntje in de rug gebruiken in deze bijzondere tijd. Zo ook wij, Anthem, koor voor kerkmuziek. De Coronamaatregelen brengen extra kosten met zich mee. Wij willen ons blijven inzetten om prachtige Anglicaanse muziek ten gehore te brengen en daar hebben we uw stem voor nodig.

Lees verder...