Festival of Nine Lessons and Carols

Wat is Kerst zonder Festival of Nine Lessons and Carols? Dit jaar heb je drie mogelijkheden om te luisteren naar prachtige Christmas Carols en lezingen. Zondag 13 december voeren we het festival om 19.00 uur uit in de Lebuinuskerk in Deventer. En een week later, op zondag 20 december, kun je kiezen tussen 16.00 uur en 20.00 uur in de OLV Basiliek in Zwolle. Tijdens de middagviering zijn de lezingen in het Nederlands, ’s avonds in het Engels. Bent u er bij?

Tijdens het Festival of Lessons and Carols worden bekende Christmas Carols vertolkt van Rutter, Willcocks en Darke. Bij diverse liederen wordt het publiek uitgenodigd om mee te zingen. Toegang is gratis, wel is er bij de uitgang een collecte ter bestrijding van de gemaakte kosten.

Wees op tijd, zodat u zeker bent van een plaats.

Graag tot ziens bij een van de Festivals!

 

 

Agenda

Andere nieuwsberichten

Anthem doet mee met Rabo ClubSupport

Iedereen kan wel een steuntje in de rug gebruiken in deze bijzondere tijd. Zo ook wij, Anthem, koor voor kerkmuziek. De Coronamaatregelen brengen extra kosten met zich mee. Wij willen ons blijven inzetten om prachtige Anglicaanse muziek ten gehore te brengen en daar hebben we uw stem voor nodig.

Lees verder...