Een koorreis om nooit te vergeten

Zingen in prachtige kathedralen, op zoek naar de traditie van de Engelse kerkmuziek, inspiratie opdoen – het is allemaal gelukt tijdens de koorreis naar Engeland van 15 t/m 21 oktober 2016. Het bleek een reis met een gouden randje!

Eens in de drie jaar probeert ANTHEM naar Engeland af te reizen. Want wat is er nou mooier dan de Engelse kerkmuziek die wij graag zingen, te laten klinken in de Engelse kathedralen? Dit jaar gingen we voor de negende keer op pad. Er zijn nog enkele leden die alle reizen hebben meegemaakt. Een wat grotere groep ging dit jaar voor het eerst mee.

Nieuwsgierig naar onze ervaringen?
[akvk_button url=”https://anthem.nl/over-anthem/engeland-2016/” style=”glass” background=”#b12029″ icon=”https://anthem.nl/wp-content/uploads/beeldmerk.png”]Lees hier onze belevenissen[/akvk_button]

Agenda

Andere nieuwsberichten

Anthem doet mee met Rabo ClubSupport

Iedereen kan wel een steuntje in de rug gebruiken in deze bijzondere tijd. Zo ook wij, Anthem, koor voor kerkmuziek. De Coronamaatregelen brengen extra kosten met zich mee. Wij willen ons blijven inzetten om prachtige Anglicaanse muziek ten gehore te brengen en daar hebben we uw stem voor nodig.

Lees verder...