Componist in spé Ardie van der Knijff hoopt binnenkort af te studeren. Zijn eindwerk heet 3 Songs of Birds: the cage, the chant en the sad theme. Het zijn een soort hymnes en daarom heeft hij ANTHEM benaderd om het te zingen én vast te leggen. Een grote eer! Op 22 juni duiken we de kerk in voor de opnames. 

De vraag van Ardie aan ANTHEM kwam als geroepen. Dirigent Raghna Wissink is namelijk met zwangerschapsverlof en het koor zocht naar een goede invulling en overbrugging totdat ze weer terug is. En dan is een jonge componist op weg helpen uiteraard een mooie uitdaging en avontuur.

Begin juli volgt nog een bijdrage aan de zondagsdienst in Isala. Na 13 juli heeft ANTHEM vakantie, om vanaf september hard aan de slag te gaan met de Festivals.

Agenda

Andere nieuwsberichten

Anthem doet mee met Rabo ClubSupport

Iedereen kan wel een steuntje in de rug gebruiken in deze bijzondere tijd. Zo ook wij, Anthem, koor voor kerkmuziek. De Coronamaatregelen brengen extra kosten met zich mee. Wij willen ons blijven inzetten om prachtige Anglicaanse muziek ten gehore te brengen en daar hebben we uw stem voor nodig.

Lees verder...