We zijn (voorzichtig) weer begonnen!

We zijn het nieuwe seizoen gestart. Wat is het fijn om weer samen muziek te mogen maken. Het is even wennen aan de voorzorgsmaatregelen, vooral het op afstand van elkaar zingen is even aftasten. In de Noorderkerk is het helaas nog niet mogelijk om te repeteren. We zijn daarom uitgeweken naar de Hoofdhof; daar is de ruimte groot genoeg om samen te repeteren, passend binnen de richtlijnen van het RIVM.

We hopen van harte dat we op 20 december weer het Festival of Lessons and Carols ten gehore kunnen brengen. We zijn de muziek aan het instuderen, we gaan er volledig voor! Het wordt hoe dan ook anders dan andere jaren. Houd onze website of sociale media in de gaten voor de ontwikkelingen. We houden jullie op de hoogte.

Agenda

Andere nieuwsberichten

Anthem doet mee met Rabo ClubSupport

Iedereen kan wel een steuntje in de rug gebruiken in deze bijzondere tijd. Zo ook wij, Anthem, koor voor kerkmuziek. De Coronamaatregelen brengen extra kosten met zich mee. Wij willen ons blijven inzetten om prachtige Anglicaanse muziek ten gehore te brengen en daar hebben we uw stem voor nodig.

Lees verder...