Na twee fantastische Festivals of Lessons and Carols en een welverdiende vakantie zijn we intussen alweer een aantal repetities bezig met voorbereidingen voor wat er dit nieuwe jaar allemaal te wachten staat.

Onze eerste activiteit is een deelname aan ‘Zwolle Zingt’ komende zaterdag 11 februari in theater Odeon waar we veel ontmoetingen met andere koren en leerzame workshops hopen mee te maken. Om 12:30 mogen wij in de Hanzestrohmzaal enkele stukken te gehore brengen.

De eerste Evensong van het jaar staat genoteerd voor 23 april om 19.00 in de Zuiderhof. Dit betreft een samenwerking met de Christelijk Gereformeerde Kerk.

Op 2 juli volgt een Eucharist (een mis) in samenwerking met de Anglican Church Zwolle. Dat zal om 16.00 plaatsvinden in de Lutherse Kerk.

De tweede Evensong van het jaar is eveneens een samenwerking met de Christelijk Gereformeerde Kerk. Tijd en plaats worden nog bekend gemaakt.

In de herfstvakantie zijn we een weekje naar Noord-Engeland voor onze (ongeveer) driejaarlijkse koorreis. We zullen daar gaan zingen in diverse kathedralen als vervanging voor de koren daar die dan ook herfstvakantie hebben. Verder gaan we hopelijk ook een boel inspiratie opdoen en een goede tijd met elkaar beleven.

Tenslotte, onze jaarlijkse traditie, op 17 december, hopen we twee Festivals of Lessons and Carols te zingen. Om 16:00 met Nederlandse lezingen en om 20:00 met Engelse lezingen.

Zet deze data vooral vast in de agenda en houdt deze site en onze Social Media-kanalen in de gaten. We verwelkomen u/jullie graag bij een of meerdere gelegenheden!

 

Agenda

23 Apr 23 19:00

Evensong

in samenwerking met CGK Zwolle

2 Jul 23 16:00

Eucharist

in samenwerking met Anglican Church Zwolle

1 Oct 23 19:00

Evensong

in samenwerking met CGK Zwolle

20 Oct 23 0:00

Engelandreis 2023

koorreis Noord-Engeland