Allereerst allemaal een gelukkig nieuw jaar toegewenst. Heel veel dank voor al jullie belangstelling en enthousiasme in het afgelopen jaar. We mogen terugkijken op een mooi zangjaar. Evensongs, Eucharists, Festivals en een fantastische Engelandreis (de reisverslagen zijn hier nog terug te lezen). We hebben nieuwe mensen mogen verwelkomen, moesten helaas ook afscheid nemen, er waren droevige berichten van gemis en ziekte, maar gelukkig ook blijde berichten van nieuw leven, gehaalde studies en nieuwe banen.

We hebben van de Festivals genoten, of dat nu zingend was, als publiek in de kerk, of in gedachten met elkaar verbonden.

Nu de meesten van ons vakantie hebben gehad (ook daarin zijn soms onvoorziene omstandigheden zoals bv hoogwater) kunnen we deze week weer met frisse moed van start met de eerste koorrepetitie van 2024. Zo na de kerst gaan we meteen met pasen bezig, om ons voor te bereiden op ons eerste Festival van het jaar: op Tweede Paasdag in de Oosterkerk. Van harte welkom!

In de agenda hier op de website vinden jullie alvast het voorlopige programma van dit jaar. We hopen op weer een fijn jaar, verbonden door de prachtige engelse koormuziek. Graag tot ziens!

Agenda

1 Apr 24 16:00

An Easter Festival of Lessons and Carols

16 Jun 24 16:30

Evensong

in de Koningskerk

14 Sep 24 0:00

Open Monumentendag

28 Sep 24 17:00

Evensong

in de Plantagekerk in Harderwijk