De allerbeste wensen voor 2018!

Het jaar 2017 zit er bijna op. We kijken terug op een prachtig zangjaar, waarin veel is gebeurd. Zo is onze dirigent Raghna bevallen van een prachtige zoon en hebben wij tijdens haar verlof gewerkt met dirigenten Adriaan Koops en Dennis Broeders. Dat was verfrissend en ook heel gezellig. Ondertussen hebben we met het koor een toekomstvisie opgesteld, met een bijbehorende meerjarenplanning. We werken toe naar ons jubileumjaar in 2019, wanneer we opnieuw een Engelandreis gaan maken. Tot die tijd staan er in 2018 Evensongs, een koorweekend met lunchconcert en uiteraard Festivals op het programma. Alle koorpartijen zijn goed bezet; we luiden het jaar uit met meer dan 40 koorleden!

We wensen onze bezoekers, donateurs en al onze dierbaren een gezegend en muzikaal 2018 toe. Dat het opnieuw mooie momenten voor ons allen in petto mag hebben!

Agenda

Andere nieuwsberichten

Anthem doet mee met Rabo ClubSupport

Iedereen kan wel een steuntje in de rug gebruiken in deze bijzondere tijd. Zo ook wij, Anthem, koor voor kerkmuziek. De Coronamaatregelen brengen extra kosten met zich mee. Wij willen ons blijven inzetten om prachtige Anglicaanse muziek ten gehore te brengen en daar hebben we uw stem voor nodig.

Lees verder...