Concert in De Kandelaar te Amersfoort

Op vrijdag 14 september zingt ANTHEM om 20.00 uur in De Kandelaar te Amersfoort. Het is de thuisbasis voor onze vaste organist Harry van Wijk. “Na het prachtige concert Eternal Light in 2017 ontstond het idee om een deel van het repertoire ook in Harry zijn kerk te zingen. Dat vonden wij direct een grote eer uiteraard,” vertelt Wilbert Potjes, voorzitter van ANTHEM.

Binnenkort is het dan zo ver. “We reizen af naar Amersfoort om daar het publiek kennis te laten maken met Engelse koormuziek. We zingen o.a. werken van Chilcott, Smart, Purcell en Whitacre. Het is een gevarieerd programma, met een aantal pittige stukken. Zowel voor het koor als voor Harry!” aldus Wilbert. Uiteraard is Harry ook deze keer de organist.

Het concert is gratis te bezoeken. Na afloop zal er een collecte zijn om de gemaakte kosten te kunnen dekken.

Agenda

Andere nieuwsberichten

Anthem doet mee met Rabo ClubSupport

Iedereen kan wel een steuntje in de rug gebruiken in deze bijzondere tijd. Zo ook wij, Anthem, koor voor kerkmuziek. De Coronamaatregelen brengen extra kosten met zich mee. Wij willen ons blijven inzetten om prachtige Anglicaanse muziek ten gehore te brengen en daar hebben we uw stem voor nodig.

Lees verder...