Time-out en thuis verder repeteren

Helaas kunnen we t/m 18 november niet zingen. De verzwaarde overheidsmaatregelen laten dit niet toe. Het is nog afwachten of we vanaf donderdag 19 november de repetities kunnen hervatten, we hopen van wel. De tijd zal dat uit moeten wijzen.

Terugblik
In de afgelopen weken hebben we fijn kunnen repeteren in de Hoofdhof. De eerste paar weken met het volledige koor, zij het met de helft van de stemmen tegelijkertijd. De laatste paar weken hebben we gerepeteerd met steeds de helft van het koor. We hebben ervaren hoe het is om op afstand te zingen en het is gebleken dat de zangers van Anthem daar goed mee om kunnen gaan.

Vooruitblik naar Kerst
We gaan door met repeteren voor het Festival of Lessons and Carols. We willen graag in deze bijzondere tijd de boodschap van de geboorte van Jezus laten horen. Good tidings of comfort and joy. We gaan zoeken naar een alternatief om die boodschap met prachtige muziek bij de mensen te brengen. Binnenkort komen we met meer nieuws over het festival. Houd de website en de social media in de gaten!

Agenda

14 Sep 24 15:00

Open Monumentendag

in de Statenzaal

14 Sep 24 16:00

Open Monumentendag

in de Plantagekerk

28 Sep 24 17:00

Evensong

in de Plantagekerk in Harderwijk

1 Dec 24 16:30

Advent Carol service

in de Koningskerk